Dellinger Nůž kuchařský Chef Carbon Fragment (K-H139CH)
Kat číslo:
V213461 (pro tel. objednávku)
Part no:
K-H139CH
EAN kód:
8595705403260
Záruka:
24 měsíců
V nabídce od:
19.11.2024
Dostupnost:
Cena s DPH:
2 630,00 Kč
včetně všech poplatků
Cena bez DPH:
2 173,55 Kč
Tisk detailu produktu
Přidat k porovnání
Hlídací pes
Dotaz / komentář / upozornění na chybu
POPIS ZBOŽÍ
Kuchařský nůž Boning značky Dellinger patří do řady Carbon Fragment. Kvalitní zpracovaní ocelové čepele a karbonové rukojeti vytváří moderní a kvalitní nůž. Díky zužování hřbetu a ostří do špičky má nůž ideální tvar na každý druh krájení. Využijte ho pro porcování masa, krájení ryb nebo plátkování. Krájení bylinek nebo ořechů vám umožní i kolébkové krájení díky výše položenému hrotu. Nůž měří 330 mm. Doporučujeme nůž i jako dárek k narozeninám nebo Vánocům pro vaše blízké.
Hlavní přednosti
- Kuchařský nůž
- Vhodný pro venkovní kuchyně
- Kvalitní provedení čepele i rukojeti
- Moderní design
- 110 vrstev dvou tvrdých nerezových a prokovaných ocelí
- Krásný vzor na čepeli
- Vhodný jako dárek
110 vrstev oceli
Pořiďte si opravdovou kvalitu. Co takhle čepel tvořenou 110 vrstvami dvou tvrdých nerezových a prokovaných ocelí? Čepel těchto nožů prochází kalením ve velmi přesných vakuových pecích a následně je ochlazena dusíkem. Následně se každý nůž ručně brousí pod úhlem 12-15° a při tvrdosti okolo 60 HRC. Díky tomuto zpracování dosahuje nůž extrémní ostrosti a hodí se zejména do venkovních kuchyní.
Moderní karbonová rukojeť
Kuchařský nůž Boning patří do řady Carbon Fragment. Řada je pojmenována podle materiálu, který se používá k výrobě rukojeti tohoto nože. Mluvíme o karbonu. Díky použití tohoto materiálu je rukojeť nožů z této řady velmi kvalitní, odolná a zároveň opravdu lehká. O pevné spojení damaškové oceli a rukojeti se postará dvojité nýtování.
Jak se o nůž starat
- Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte. Mytí nože v myčce na nádobí se nikdy nedoporučuje.
- Po použití je vhodné nůž potřít olejem. Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu používat, je lepší nůž naolejovat a zabalit do hadříku nebo novin.
- Agresivní látky mohou na noži zanechat části, které budou korodovat a vytvářet skvrny. Při takovém jevu nerezaví ostří nože, ale ty přichycené části. Pro odstranění doporučujeme použít například jedlou sodu.
- Nikdy nepoužívejte nůž na krájení tvrdých a zmražených potravin.
- Na broušení nože použijte ocílku nebo diamantové a vodní brusné kameny.
Specifikace
- Značka: Dellinger
- Model: Chef
- Série: Carbon Fragment
- Určení: kuchyňský nůž
- Barevné provedení: nerez, černá, šedá
- Materiál čepele: japonská damašková ocel
- Materiál rukojeti: karbon
- Hmotnost: 190 g
- Délka čepele: 200 mm
- Délka rukojeti: 125 mm
Obsah balení
- 1x kuchyňský nůž
GRAF VÝVOJE CENY