Dellinger Nůž japonský kuchařský vykosťovací 145 mm Okami 3 layers AUS10 (K-HAUS65)
Kat číslo:
V213459 (pro tel. objednávku)
Part no:
K-HAUS65
EAN kód:
8594195889295
Záruka:
24 měsíců
V nabídce od:
19.11.2024
Dostupnost:
Cena s DPH:
1 308,00 Kč
včetně všech poplatků
Cena bez DPH:
1 080,99 Kč
Tisk detailu produktu
Přidat k porovnání
Hlídací pes
Dotaz / komentář / upozornění na chybu
POPIS ZBOŽÍ
Vykosťovací nůž Okami od značky Dellinger se stane nepostradatelným pomocníkem každého kuchaře. Díky zakřivené čepeli ho využijete při odřezávání masa od kostí, vykosťování a odstraňování šlach.
Hlavní přednosti
- Kvalitní provedení čepele i rukojeti
- Odolná čepel – ze 2 vrstev nerezové oceli s různou tvrdostí
- Rukojeť s nýtem pro pevné spojení s čepelí
- Pohodlná manipulace díky ergonomické rukojeti
- Krásný japonský design
Odolná čepel v japonském stylu
Pořiďte si opravdu kvalitní nůž v japonském stylu. Jeho jádro tvoří 2 vrstvy nerezové oceli rozdílných tvrdostí. Díky těmto vrstvám je nůž mimořádně odolný. Čepel v matném odstínu (takzvaný stonewashed) zdobí úchvatné broušení. Tato úprava skryje škrábance. Jelikož je nůž mimořádně ostrý, zachovají si krájené potraviny svůj tvar a strukturu.
Kvalitní rukojeť
Na výrobu rukojeti nože Dellinger se používá velmi kvalitní materiál G-10. Udrží si svou tvrdost a pevnost. Rukojeť zdobí středový mozaikový nýt se znakem samuraje. Ten zároveň zajišťuje její pevné spojení s ostřím. Rukojeť je vyvážená a ergonomicky tvarovaná, takže se vám nůž pohodlně drží v ruce.
Jak se o nůž starat
- Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte. Mytí nože v myčce na nádobí se nedoporučuje.
- S nožem nekrájejte příliš tvrdé a zmražené potraviny, abyste nezlomili jeho ostří.
- Po použití je vhodné nůž potřít olejem. Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu používat, je lepší nůž naolejovat a zabalit do hadříku nebo novin.
- Agresivní látky mohou na noži zanechat části, které budou korodovat a vytvářet skvrny. Při takovém jevu nerezaví ostří nože, ale právě přichycené části. Pro odstranění doporučujeme použít například jedlou sodu.
- Na broušení nože použijte ocílku nebo diamantové a vodní brusné kameny.
Specifikace
- Značka: Dellinger
- Série: Okami
- Model: K-HAUS65
- Určení: nůž
- Typ nože: vykosťovací (Boning)
- Tvrdost jádra čepele: 58–62 Rockwella
- Barva: černá
- Materiál čepele: japonská ocel AUS-10
- Materiál rukojeti: G-10
- Hmotnost: 105 g
- Délka ostří: 145 mm
- Délka rukojeti: 115 mm
- Celková délka: 265 mm
Obsah balení
- 1x kuchyňský nůž
GRAF VÝVOJE CENY